Program


SHOWDER KLUB felvétel - Gajdos Zoltán, Hajnóczy Soma, Orosz György, Szobácsi Gergő

SHOWDER KLUB felvétel - Gajdos Zoltán, Hajnóczy Soma, Orosz György, Szobácsi Gergő

SHOWDER KLUB felvétel

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 28. hétfő, 17:15

Gajdos Zoltán:

Gajdos Zoltánnak hívnak, civil foglalkozásomat tekintve a vasútnál dolgozom, mint jegyvizsgáló... vagy közismertebb nevén kaller. 2011 áprilisában léptem át a Godot Dumaszínház küszöbét először, amikor is megnyertem egy Fiatal Félörültek Fesztiválját. Ekkor vált az életem elengedhetetlen részévé a Stand up. Témáim nagyrészét a munkám során érő impulzusok alkotják. De bármivel foglalkozom, ami egy vasutas agyát megmozgatja.

 

Hajnóczy Soma:

Hajnóczy Soma, az első stand-up bűvész.

Soma 6 éves korában szeretett bele az illúzió világába, amikor egy bűvész felhívta a színpadra, és eltüntette egy dobozban. Az akkori nagyokat, leginkább David Copperfieldet szerette és nézte. 2000 és 2010 között a legtöbb jelentős világversenyt megnyerte. 2009-ben a bűvészek 3 évente megrendezésre kerülő világbajnokságán, Phone-act című műsorszámával elnyerte a bűvész társadalom legrangosabb kitüntetését, az abszolút világbajnoki címet.

Műsoraiban a hagyományos bűvészi kézügyességet modern technológiákat felhasználó elemekkel ötvözi. Specialitása a színpadi előadás, melyben a modern bűvészet a humorral keveredik.

 

Orosz György:

Orosz György vagyok, nemesi származású humorista, ugyanis azt mondják, ha valakinek a nevében van ipszilon, akkor nemesi származású. Megvizsgáltam, és a Györgyben mindjárt kettőt is találtam. 1977. december 31.-én születtem, tehát a születésnapomat Te is minden évben megünnepled, ezt köszönöm! Keresztanya vagyok, ugyanis a keresztlevelet rossz helyen írtam alá, amit már nem lehetett kijavítani.

 

Szobácsi Gergő:

Szobácsi Gergő üdvözli Önt! Harminc éves vagyok. Amúgy 31 lennék, de egy évig beteg voltam. Sok mindennel próbálkoztam, mielőtt humorista lettem. Szerettem volna szakács lenni, mert a tévében mindig azt láttam, hogy amit elkezdenek főzni, abból találnak egyet készen a sütőben. Próbálkoztam az építőiparral is, mert az kicsit hasonlít a stand up-ra. Ott is egy dolgozik, a többiek meg csak nézik. A humorista szakmát egy barátomnak köszönhetem, aki mindig belőlem akart meggazdagodni. Ha főztem valamit, akkor éttermet akart nyitni, ha csináltam, mondjuk egy koktélt, akkor meg kocsmát. 2010-ben meséltem neki egy viccet, és most itt vagyok! Örülök, hogy így alakult, mert embereket nevettetni jó. És néha még ők is élvezik.

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!