Program


Secret Vibe / Pszeudo - Trambulin Fesztivál

Secret Vibe / Pszeudo - Trambulin Fesztivál

A Trambulin Fesztivál keretében

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 19:00

Secret Vibe – Titkos rezgés

Koreográfus: Rónai Attila

„Egy különleges, kihívásokkal teli hangulat és egy feszült érzelem bármikor összetorlódhat. Anélkül, hogy azt kívánnád, ezek szűnjenek meg vagy legyenek mások – mint amilyenek épp most –, megtanulhatod észrevenni, milyen az "idő" benned; megtanulhatod, hogyan tartsd magad a jelenben Abban, ami valójában történik.

Manapság annyi hangulatváltozást tapasztalunk, hogy néha még mi sem tudjuk őket követni. Ebben az előadásban épp ezt szeretném hangsúlyozni: bármelyik pillanatban változhat a Vibe!”

Előadók: a Gangaray Trambulin táncosai
Fotó és zene: Frédéric Despierre (Golden Ratio)

Az előadás megtekintését 12 éven felülieknek ajánljuk.

Az előadás időtartama 40 perc

Rónai Attila a Magyar Táncművészeti Főiskola balett szakán végzett. Az iskolaévek alatt kezdett érdeklődni a kortárs tánc iránt, és a Willany Leo Improvizációs Táncszínházzal történő munkái fordították végérvényesen a műfaj felé. Dolgozott a Gangaray Dance Company, a Közép-Európa Táncszínház, a PR-Evolution, valamint a Duda Éva Társulat előadásaiban 2013 óta külföldön dolgozik, jelenleg a Hofesh Shechter Company tagja. Koreográfusként a Secret Vibe az első önálló alkotása.

Pszeudo

Koreográfus: Thury Zita

Bemutató

pszeudo: ál, hamis, hazug, a valóság látszatát keltő. Ez a  hamisság meghatározó jelensége életünknek, azonban az már a mi döntésünk, hogy mindent elhiszünk-e, amit elénk tesznek, behódolunk, engedünk az illúzióknak, vagy sem.

Előadók: a Gangaray Trambulin táncosai

Az előadás időtartama 20 perc

Thury Zita 2015 óta a Trambulin tagja, a fesztiválon debütál első alkotásával.

A Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programjának eredményeit demonstráló előadások az évad folyamán két alkalommal mutatkoztak be színházunkban. Az idén negyedszer megrendezett háromnapos Trambulin fesztivál rendhagyó módon két bemutatóval is jelentkezik.

A Trambulin képzési program elsődleges célja egy szakmailag elismert magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása. A felvételt nyert fiatal táncosok a képzés alatt a professzionális táncegyüttesek világába, a koreográfusok munkamódszereibe enged betekintést, ezzel bővítve szakmai felkészültségüket. A program legfőbb célkitűzése az iskolai és együttesi munka közötti űr betöltése: a pályájuk elején járó, még nem elég előadói tapasztalattal rendelkező táncosokat igyekszik  felkészíteni a valósgra, lehetőséget adni szakmai fejlődésükre.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!