Program


Rutkai Bori Banda: Sárkányjárgány koncert 16:00 + Agóra Utazó Planetárium 15:20

Rutkai Bori Banda: Sárkányjárgány koncert 16:00 + Agóra Utazó Planetárium 15:20

A belépőjegy megvásárlásával a 16:00-kor kezdődő interaktív gyerekkoncert előtt 15:20-tól megtekinthetik az AGÓRA Tudományos Élményközpont ajándék filmvetítését is!  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 13. vasárnap, 15:20

A zenekar a Vacka Rádió-mesejáték dalaival vált ismertté, első lemezük Vacka dalok címmel jelent meg. Rutkai Bori, aki aktív képzőművészként, a Budapest Bár egyik énekeseként, valamint saját zenekara, a Specko Jedno révén is ismerős lehet a közönség számára, a gyerekkoncerteken saját kezűleg készített bábjaival, kellékeivel kelti életre a mesedalokat.
A Sárkányjárgány a második lemez, amely egyben „kaland-dalokat” kínáló mesekönyv is. Az egész családot megtáncoltató dallamokhoz és a humorban gazdag szövegekhez Bori készített színes, pompás festett illusztrációkat. Ezzel a képzeletbeli közlekedési eszközzel járjuk be a zene- és a mesebirodalom közeli és távoli tájait. Ázsiai pázsitokon varázslovakkal vágtatunk, Afrikában Nap papával és Hold mamával bújócskázunk, majd „piciklire” pattanunk, hogy összefuthassunk Manó Apóval a Mesevárban. A „boszivacsi” után kókuszfagyit nyalunk a tengerparti játszótéren, s ha meguntuk a Földön, Nyúl Ubullal és répa rakétájával a Palánta planéták között körözünk, vagy Űr Lajossal hallgatjuk a csillagok dalát.

Rutkai Bori – ének
Darvas Kristóf – zongora
Szerető Dániel – basszusgitár
Dudás Zsombor – dob

Az első 150 jegyvásárló számára koncert előtt és után az Agóra utazó planetáriumában ajándék filmvetítés – hogy lássuk mi is, amit a csillagszemű, tisztaszívű Űr Lajos látott. A filmvetítések ingyenesek, de kizárólag az adott vetítésre jogosító belépőjeggyel látogathatók, melyek korlátozott számban (vetítésenként 50-50 darab, összesen 150) kaphatók. A filmvetítéseket 5 éves kortól ajánljuk.

Az ajándék filmvetítések időpontjai:
14.40-15.10 A Földtől a világegyetemig
15.20-15.50 Lehozzuk a csillagokat! - ennek a belépőjegynek a megvásárlása erre az filmvetítésre jogosít
koncert után 17.30-tól A Földtől a világegyetemig

Érdemes hamarabb érkezni, ugyanis 15 órától ingyenes kísérőfoglalkozások várják az érdeklődőket: a folyosói Agóra-placcon környezetkímélő járgányok és robotjárművek, itt lesz a Sárkányverő interaktív bábszínház Pete László vezényletével, további sárkányozás-járgányozás a Gyermekváros Egyesülettel és a Kredenccel. Rutkai Bori képeiből kiállítás a földszinti kisteremben!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

Eric Lee-Magic Show-Francia vendégjáték

Fővárosi Nagycirkusz

Március utolsó hétvégéjén a francia Eric Lee az illuzionisták vérbeli fenegyereke, a négy alkalommal látható Magic Show című műsorában megmutatja,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!