Program


Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szindbád - A hét tenger legendája

Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szindbád - A hét tenger legendája

A kalózok vezére Szindbád, a legendás hajós és tolvaj azt ígérte: ha sikerül elrabolniuk a Béke Könyvét, szögre akaszthatják szablyáikat, tőreiket, mordályaikat, falábukat és irány egy trópusi sziget, az örök nyaralás! Csakhogy a Könyvet nem más őrzi, mint Szindbád gyermekkori barátja, Próteusz.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 27. kedd, 19:30

Szindbád - A hét tenger legendája
amerikai animációs film
1 óra 26 perc

Fürge vitorlás szeli a végtelen habokat. Rajta a kalózok utolsó nagy fogásukra készülnek. Vezérük, Szindbád, a legendás hajós és tolvaj azt ígérte: ha sikerül elrabolniuk a Béke Könyvét, szögre akaszthatják szablyáikat, tőreiket, mordályaikat, falábukat és irány egy trópusi sziget, az örök nyaralás! Csakhogy a Könyvet nem más őrzi, mint Szindbád gyermekkori barátja, Próteusz. És hogy a helyzet még zűrösebb legyen, a tengerből hatalmas szörny bukkan fel, akit Erisz, a viszály istennője küldött hőseink nyakába.

A DreamWorks rajzfilmje a hagyományos és a számítógépes animáció ötvözésével egy elképesztően látványos, rendkívül izgalmas, humoros, fordulatos, sodró lendületű, romantikus kalandot varázsol a mozivászonra. Az intelligens forgatókönyv John Logan (Gladiátor) munkája, a hősök eredeti hangját igazi sztárok adják (Brad Pitt, Joseph Fiennes, Michelle Pfeiffer és Catherine Zeta-Jones), a magyar változatban pedig olyan nevek garantálják a szórakozást, mint Stohl András, Nagy-Kálózy Eszter, Kovács Nóra és Besenczi Árpád.

Szereplők:
Brad Pitt - Szindbád hangja
Catherine Zeta-Jones - Marina hangja
Joseph Fiennes - Proteus hangja
Michelle Pfeiffer - Eris hangja
Christine Baranski

Rendező: Tim Johnson - Patrick Gilmore
Forgatókönyvíró: John Logan
Zene: Harry Gregson-Williams
Producer: Jeffrey Katzenberg

A Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaival kapcsolatos közérdekű információk elérhetőek ide kattintva!

Felhívjuk kedves Jegyvásárlóink figyelmét, hogy a Móricz Zsigmond Színház valamennyi játszóhelyének előadásai jelenleg csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatók.

Együttműködésüket köszönjük!

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!