Program


Rost Andrea (szoprán), Vigh Andrea (hárfa), Kelemen Barnabás (hegedű)

Rost Andrea (szoprán), Vigh Andrea (hárfa), Kelemen Barnabás (hegedű)

ROST ANDREA, VIGH ANDREA ÉS KELEMEN BARNABÁS

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 2. hétfő, 19:30

Műsor:

Debussy: Reverie, L. 68, Menuet (Petite Suite), Clair de lune (Holdfény),
Saint-Saëns: Fantázia szóló hárfára, op. 95, Fantázia hegedűre és hárfára, op. 124
*** 
Händel: Lascia ch’io pianga, Ombra mai fu,
Fauré: En Prière, Adieu, Fauré: Impromptu, op. 86,
Ravel: Öt népszerű görög dallam


Rost Andrea (szoprán), Vigh Andrea (hárfa) és Kelemen Barnabás (hegedű)

Vigh Andrea Liszt- és Prima-díjas hárfa- művész 1996 óta tanít a Zeneakadémián, 2013 óta a Zeneakadémia rektora. 1993-tól 1996-ig közreműködője a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyeinek, 1993 óta évente tart szólóestet a Zeneakadémián. A walesi, az arles-i, a belgrádi, a gödöllői, a szegedi nemzetközi hárfaverseny zsűrijének tagja. A Gödöllői Nemzetközi Hárfafesztivál alapítója és művészeti vezetője. A hangversenyen két vendégével, Rost Andreával és Kelemen Barnabással szólaltatja meg Händel, Fauré és Ravel legszebb áriáit, valamint Spohr és Saint-Saëns ritkán hallható kamaraműveit. Rost Andrea Kossuth- és Liszt-díjas énekművész diplomája megszerzése után, 1991-ben, a Wiener Staatsoper magánénekese lett, ahol minden fontos szerepében megismerhette a bécsi közönség, majd hamarosan a világ összes neves operaházában is sikert aratott, valamint koncert- és dalénekesként a világ valamennyi ismert és fontos koncertpódiumán fellépett már és énekel azóta is. A Kelemen Barnabás Kossuth- és Liszt-díjas hegedűművész korosztályának egyik legkiemelkedőbb, legsokoldalúbb hegedűművésze, kamarazenésze, vonósnégyes primáriusa, karmestere, két világhírű intézmény, a Zeneakadémia és a Kölni Egyetem tanára, a Fesztiválakadémia alapítója és művészeti vezetője.

A hangverseny főtámogatója az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!