Program


ROST ANDREA KONCERT
2

ROST ANDREA KONCERT

Rost Andrea Kossuth-díjas operaénekesnő koncertje - közreműködik az Anima Musicae Kamarazenekar





 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 18:00

Mozart legszebb szoprán áriáit adja elő a világhírű Rost Andrea operaénekesnő az Anima Musicea kamarazenekar közreműködésében a Szivárvány Kultúrpalota színpadán.

Rost Andrea 1962-ben született Budapesten. Kossuth-, Prima Primissima és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Zenei tanulmányait a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végezte Ónody Márta, majd Bende Zsolt növendékeként. 1991-ben a bécsi Staatsoper magánénekese lett. Nemzetközi pályáját Riccardo Muti indította el, aki 1994-ben meghívta a Scalába.Rost Andrea a világ nagy operaházainak ünnepelt sztárja. A kiváló szoprán évtizedek óta olyan csillagok méltó partnere, mint Luciano Pavarotti vagy Placido Domingo. A világ összes nagy opera színpadán énekelt, Milánótól Tokióig és Berlintől New York-ig. Legutóbbi fellépésén április 27-én a felújított Magyar Állami Operaház színpadán a Simon Boccanegra női főszerepét énekelte, Placido Domingóval. A Szegedi Tudományegyetem Magánének Tanszakának tanára, a Rost Andrea Művészeti Alapítvány 2022. évi őszi mesterkurzusának ötletgazdája. Idén kerek szülinapot ünnepel, így júliustól decemberig mind Magyarországon, mint a határon túlon számos gálakoncertet ad.

A „zene lelkéről” elnevezett Anima Musicae Kamarazenekar - a Junior Príma díj és ARTISJUS díj birtokosa - Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttese, több nemzetközi verseny és hazai díj kitüntetettje, Budapest és Európa rangos helyszíneinek állandó szereplője.

A zenekar missziójának tekinti az ifjúság klasszikus zenei nevelését, valamint hivatásának érzi a mai magyar zeneművek előadását.

2013 őszétől a zenekar kortárs zenei műhelyt indított, melynek célja a kortárs zene felé irányuló nyitottság és befogadás megragadása, mellyel a közönségnek értőbb tolmácsolásban adhatja át a mai zenét.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

házastársi ping-pong Kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról őszintén és cinkos humorral.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!