Program


Röné.Jazz

Röné.Jazz

A Röné.Jazz a tagok fiatalos, friss gondolkodásmódját kihasználva értelmezi újra a legkedveltebb jazz sztenderdeket és szólaltat meg saját kompozíciókat. Kísérletező, játékos előadásmódjuk a műfaj nyújtotta lehetőségek teljes eszköztárával szegezi székhez a hallgatóságot.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 2. szerda, 21:00

A formáció központi alakja Hervoly Renáta, aki a Magyar Rádió Gyermekkórusának tagjaként kezdte zenei pályafutását, majd a Bartók Béla Konzervatórium elvégzése után 2014-től Németország egyik legelismertebb művészeti egyetemén, a Folkwang Universität der Künste Jazz-ének Előadó Művészet szakán folytatta tanulmányait. Külföldi és hazai formációkban egyaránt énekel. A Röné.Jazzben olyan művészekkel lép színpadra, akik már pályájuk elejétől fogva több, újító hangvételű produkcióban bizonyítottak: Baló Sámuel (zongora), akit az Ég alatti 5 zenekarból ismerhetünk; a Wahorn-féle Four Dogs gitárosa, Schlosser András, Schildkraut Vilmos (bőgő – Oláh Krisztián Trió), valamint Serei Dániel (dob) és Ördög Krisztán (szaxofon), akik a többszörösen díjnyertes Chris Devil Trió tagjaként is bemutatkoztak már az Opusban.

Közreműködik:

Hervoly Renáta - ének
Baló Sámuel - zongora
Schlosser András - gitár
Ördög Krisztián - szaxofon
Schildkraut Vilmos - nagybőgő
Serei Dániel - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

bohózat két felvonásban

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!