Program


zzRiviera girl

zzRiviera girl

Kálmán Imre: Riviera girl

Szöveg: Guy Bolton és PG Wodehouse

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 3. csütörtök, 19:00

Egy Monte Carlo-i kaszinó fergeteges éjszakáin, vérforraló szving kíséretével, lélegzetelállító dívák és naiv úrilányok, kalandor arisztokraták és szélhámos szerencsevadászok hajszolják a szerelmet, a boldogságot és a pénzt.  Forog a rulettkerék, és ki tudja, mikor, kinek, hol áll meg a golyó - szerencsét hoz-e, vagy végső összeomlást?

A Kálmán Imre Teátrum nyitóelőadásaként bemutatásra kerülő Riviera Girl a névadó mester Csárdáskirálynőjének amerikai Broadway változata, amit épp száz éve, 1917-ben állították először színpadra New York-ban.

Ezt az átiratot Guy Bolton és a világhírű angol szatirikus szerző, P.G. Wodehouse készítette, és még sosem játszották Magyarországon. A történetet az amerikai közönség számára alaposan átalakították, bár nyomokban Csárdáskirálynőt tartalmaz. A visszamagyarítás alkalmával Lőrinczy Attila és Kerényi Miklós Gábor azért alaposan leoporolták és újragondolták a történetet, a szellemes, csengő-bongó dalszövegeket a népszerű fiatal költő, Závada Péter alkotta meg, a koregráfus az alternatív színház egyik legjelesebb alkotója, Horváth Csaba, a díszlet Rákay Tamás, a jelmez Füzér Anni munkája, a főbb szerepekben Lévai Enikőt, Szendy Szilvit, Kardffy Aishát, Barkóczi Sándort, György-Rózsa Sándort, Kerényi Miklós Mátét, Németh Attilát, Szabó P. Szilvesztert és Vasvári Csabát láthatja a közönség.

A KERO® rendezte előadás különleges élményt ígér, hiszen a Csárdáskirálynő szinte mindenki által ismert halhatatlan melódiái ezúttal egy új, ismeretlen történet kíséreteként andalíthatják el és ragadhatják magukkal a nézőket.

Közreműködik: a Színház Kamarazenekara és a Musical Együttes

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

keserves bohózat két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!