Program


Ringató zeneóvoda – Piccolo

Ringató zeneóvoda – Piccolo

A Ringató zeneóvoda foglalkozásai közül a Piccolo elnevezésű a 3-4 éveseknek, azaz kiscsoportos óvodásoknak szól.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 12. szerda, 16:30

A Ringatón felcseperedett, immár óvodás korú gyermekeket, valamint szüleiket korcsoportonkénti zeneóvodai foglalkozásokon várja szerda délutánonként dr. Gállné Gróh Ilona Pro Familiis- és Forrai Katalin-díjas zenepedagógus, e művészeti módszer megalkotója.

A Ringató zeneóvoda foglalkozásai közül a Piccolo elnevezésű a 3-4 éveseknek, azaz kiscsoportos óvodásoknak szól. A legkisebbekkel együtt eleinte a szülők is aktívan részt vesznek a hagyományos Ringató alapelveit követő foglalkozásokon. Ahogy telnek a hónapok, a szülők egyre inkább háttérbe húzódnak, miközben gyermekeik egyre bátrabban, önállóan vesznek részt a játékos, zenei képességfejlesztő gyakorlatokban. Az életkori sajátosságok figyelembevételével a mondókák és ölbeli játékok kiegészülnek zenehallgatással, bábokkal és a kicsik számára érdekes más eszközökkel, ugyanakkor az élő énekszó és a hangszerjáték továbbra is főszerepet tölt be. A félórás programok célja dalos játékok, magyar népdalok, mondókák és más népek dalainak megismertetése, a gyerekek zenei érdeklődésének felkeltése, zenei ízlésének és esztétikai fogékonyságának formálása: a zenei hallás, az éneklési készség, a ritmusérzék, a zenei formaérzék és kreativitás fejlesztése, valamint a zenehallgatásra való szoktatás.

A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, ezért rendszeres részvétel javasolt a megadott korosztályi besorolás alapján.

Korosztály: 3-4 év

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Öt év kihagyás után 2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az éjszaka! Új szlogen, új ötletek, és soha nem látott csatlakozási kedv. Légy részese az Éjszakának – hiszen Minden Egy!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!