Program


Ringató zeneóvoda – Piccolo

Ringató zeneóvoda – Piccolo

A Ringató zeneóvoda foglalkozásai közül a Piccolo elnevezésű a 3-4 éveseknek, azaz kiscsoportos óvodásoknak szól.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 12. szerda, 16:30

A Ringatón felcseperedett, immár óvodás korú gyermekeket, valamint szüleiket korcsoportonkénti zeneóvodai foglalkozásokon várja szerda délutánonként dr. Gállné Gróh Ilona Pro Familiis- és Forrai Katalin-díjas zenepedagógus, e művészeti módszer megalkotója.

A Ringató zeneóvoda foglalkozásai közül a Piccolo elnevezésű a 3-4 éveseknek, azaz kiscsoportos óvodásoknak szól. A legkisebbekkel együtt eleinte a szülők is aktívan részt vesznek a hagyományos Ringató alapelveit követő foglalkozásokon. Ahogy telnek a hónapok, a szülők egyre inkább háttérbe húzódnak, miközben gyermekeik egyre bátrabban, önállóan vesznek részt a játékos, zenei képességfejlesztő gyakorlatokban. Az életkori sajátosságok figyelembevételével a mondókák és ölbeli játékok kiegészülnek zenehallgatással, bábokkal és a kicsik számára érdekes más eszközökkel, ugyanakkor az élő énekszó és a hangszerjáték továbbra is főszerepet tölt be. A félórás programok célja dalos játékok, magyar népdalok, mondókák és más népek dalainak megismertetése, a gyerekek zenei érdeklődésének felkeltése, zenei ízlésének és esztétikai fogékonyságának formálása: a zenei hallás, az éneklési készség, a ritmusérzék, a zenei formaérzék és kreativitás fejlesztése, valamint a zenehallgatásra való szoktatás.

A foglalkozások hétről hétre egymásra épülnek, ezért rendszeres részvétel javasolt a megadott korosztályi besorolás alapján.

Korosztály: 3-4 év

Ajánlatunk


vígjáték esőnap július 21.

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

SUKHISHVILI - Grúz Nemzeti Balett

Erkel Színház

Mi a közös Charlie Chaplin, Bridgitte Bardot, és Sting között? Mindannyian rajonganak az áprilisban Budapestre látogató Grúz Állami Népi Együttesért!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!