Program


Révész Sándor: Rock and roll közlegények - vendég: Závodi János

Révész Sándor: Rock and roll közlegények - vendég: Závodi János

Révész Sándor " Rock and roll közlegények"
Az örök megújulás jegyében újra csendes, meghitt hangulat a MOMkultban
Vendég: ZÁVODI JÁNOS
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 18. hétfő, 19:00

Révész Sándor a Generál együttessel már tizennyolc évesen megélte első sikereit, Piramissal pedig mai szemmel nézve is szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert, egy generáció életérzését fogalmazva meg a zene nyelvén. Szólópályáját nem is annyira a hosszú szünetek, mint inkább az utánuk létrehozott értékálló alkotások jellemzik. Három igényes és egyéni hangvételű albumot készített, 1985-ben, 1993-ban és 2003-ban.

Nagy érdeklődés várta 2013-as, jubileumi koncertsorozatot. A Révész 60 – Gyere még közelebb! Című turné tavaszi és őszi szakasza is remekre sikeredett, akadt helyszín, ahol már hetekkel a fellépés előtt elfogyott minden jegy. Az év végén pedig egymás után kétszer megtelt a MOM Kulturális Központ nézőtere.

2015 őszén Révész Sándor Rock and roll közlegények címmel indult turnézni, a veszprémi Bluesberry együttes két gitáros-énekesével, Horváth Ákossal és Nagy Gergővel. 

Idő közben Piramis Évek címen régi zenésztársával, Závodi Jánossal és egy remek zenekarral kiegészülve hatalmas sikerrel adott hangos koncerteket is, legutóbb éppen szeptember 30-án a budapesti Barba Negra Music Clubban.

Ahogy az jól megszokott, a változatosság jegyében év végére a rockstár újra visszacsendesedik és a MOM-ban Révész Sándor is gitárral kezében lép színpadra. A Generál és Piramis slágerek mellett megszólalnak a szólóalbumok dalai, csakis a rá jellemző intimitással. A repertoár igen, de a lényeg nem változott: az előadások most is meghitt atmoszférájúak lesznek, kiváló zenével és a megszokott, magas színvonalú, magával ragadó előadásmóddal – azaz Révész Sándorral.

 

Az est vendége: Závodi János
Weboldal http://www.reveszsandor.hu/
https://www.facebook.com/gyerekozelebb

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Varnus Xaver karácsonyi orgonakoncertje a Zeneakadémián

Zeneakadémia, Nagyterem

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!