Program


Reflektor

Reflektor

Egy este, amikor az új impró-generáció, volt tanítványok veszik birtokba a Momentán színpadát.

Növekszik az ország impróuniverzuma, egykori tanítványok ma már saját csapataikban játszanak. A Reflektor alkalmával három társulat veszi be az Imprót, a Momentán bázisát, azzal a céllal, hogy játsszanak, meséljenek, megnevettessenek, elgondolkodtassanak, vagy bármit csináljanak, amihez kedvük van.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 7. csütörtök, 19:00

Február 7-én a színpadon:

Egyszercsak:

Egyszercsak vége lett az Impróklubnak. Egyszercsak létrejöttünk, mert összetartott minket a közös szerelem: az impró. Egyszercsak rájöttünk, hogy mindannyian hiszünk abban, hogy amit a közös játék során létrehozunk, az Csak Egyszer történhet meg. Némi csavarral így lett a nevünk Egyszercsak. Szárnyat próbálgatunk, önállósodunk. Jelenleg kilencen vagyunk.

 

 

Impróka:

Az Impróka egy kísérletező kedvű és nyitott szellemiségű improvizációs műhely. Célunk, hogy folyamatosan képezzük magunkat, előadásokat hozzunk létre, tréningeket tartsunk magunknak és minden impró iránt érdeklődőnek. Ugyanis terjeszteni szeretnénk az improvizációt! Nemcsak mint előadóművészeti ágat, színházat, hanem mint olyan készségfejlesztésre alkalmas műfajt, ami a mindennapi életünket színesíti és formálja.

 

Spontán Alakulat:

Amikor először lementünk imprózni, akkor még nem sejtettük, hogy majd nem tudjuk abbahagyni. Ez egy alkalommal kezdődik, aztán egy évig jártunk minden héten, aztán önképződtünk, végül önállóan összeszerveződtünk. Az impró számunkra egy életszemlélet, egy függőség, viszont egyikünk sem akar róla leszokni, mert mindenkinek jót tesz. Igaz, nem spontán alakultunk, viszont az impró törvénye szerint, ami a színpadon történik, az bizony minden este spontán alakul.

Ajánlatunk


A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!