Program


Recirquel: Párizs Éjjel

Recirquel: Párizs Éjjel

A Párizs Éjjel a harmincas évek perzselő varietévilágát tárja elénk, annak minden érzékiségével, bájával és tiltott vágyaival megbolondítva/felejthetetlenné téve az előadást.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 26. vasárnap, 19:00

Mondén hangvételével a társadalom margóján élő prostituáltak, lecsúszottak és titkos szeretők csalóka életképeit állítja színpadra. A Müpa és a társulat közös produkciója a világhírű fotóművész, Brassaï jellegzetes világából merít inspirációt. Lenyűgöző artisták, táncosok és zenészek keltik életre a korszak dekadens és fülledt erotikájú világát, felidézve a századelő párizsi lokáljainak vággyal teli és szerethető miliőjét. A közönség a színpadon és annak közvetlen közelében elhelyezett asztaloknál foglal helyet. Az előadóművészek és a nézők közötti távolság eltűnik, így könnyen előfordulhat, hogy éppen Ön fölött handstandoznak, vagyis állnak majd kézen az artisták az erre a célra kivitelezett, már cirkuszi kellékekké avanzsált bisztróasztalokon. 

Az előadás jeleneteit egytől egyig Brassaï képei inspirálták, melyek a párizsi éjszaka egyedi és vakmerő pillanatait örökítették meg. Fedezze fel Ön is a Montmartre rejtett utcácskáit, zugait, tereit, amelyeken Picasso, Henry Miller, Modigliani, Josephine Baker vagy épp Brassaï burkolózott az éj sötétjébe. Kiváló jazz-zenészek, énekesek, táncosok és csodás cirkuszművészek fogják Önt különleges élményben részesíteni, feltárva a hőn áhított párizsi éjszakák titkait.

A bemutató a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében valósult meg. 

Alkotók:

Vági Bence: író, koreográfus, rendező

Sárik Péter: zeneszerző

Vági Bence, Iványi Árpád: díszlettervező

Berzsenyi Kriszta: jelmeztervező

Kiss Zsolt: világítástervező

Zsíros Gábor: társkoreográfus

Ócsai Böbe: artistamester

Vladár Tamás: alpinista-szakértő

Ipacs Szilvia: sminkmester

Marton Ádám: fodrász

Vodál Anita: rendezőasszisztens

Kiss Gabriella: díszlettervező-asszisztens

Muladi Klára: jelmeztervező-asszisztens

Recirquel Újcirkusz Társulat:

Egyed Brigitta, Farkas László, Herczeg Richárd, Illés Renátó, Lakatos Leonetta, Dittmar Laido, Pintér Áron, Veress Zsanett, Wittmann Csilla

Czigány Judit: ének

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A kétely felfüggesztése - A művész tekintete

Néprajzi Múzeum

Mágikus tárgyak és üzenetek olvashatósága és olvashatatlansága, csapdák és foglyul ejtett állatok nyomai, időben és térben rejtett és rejtőzködő, halhatatlan…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!