Program


Random Trip - Darkside / Brightside

Random Trip - Darkside / Brightside

A váratlan öröm adrenalin-robbantó erejét közvetítő Random Trip koncertsorozat az ország legszélesebb spektrumú improvizációs élő produkciója, amely Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas vezetésével immár tizenegy éve hozza ki a legjobbat a legkülönfélébb műfajú hazai és külföldi előadók alkalmi zenés utazásából.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 22. szerda, 20:00

Random Trip - Darkside / Brightside

Közreműködők:
Delov Jávor - dob
DJ Q-Cee - lemezlovas

A váratlan öröm adrenalin-robbantó erejét közvetítő Random Trip koncertsorozat az ország legszélesebb spektrumú improvizációs élő produkciója, amely Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas vezetésével immár tizenegy éve hozza ki a legjobbat a legkülönfélébb műfajú hazai és külföldi előadók alkalmi zenés utazásából. Most főleg olyat tesznek, amit még soha: kétfelvonásos estjük első felét sötét tónusú, nagyobb lélegzetű „elszállások”, a másodikat fény, tánc, létező és nem létező népek zenéi jellemzik.

A kis klubokból a legnagyobb színpadokig nőtt Random Trip Delov (a Pilvaker, a Turbo és számos más projekt dobosa) és Q-Cee (a Vinyl Warriorz dj-je) kreatív vezetésével mindig arra törekedett, hogy a meglepő módon összepárosított zenészek egymást felfedezve alkossanak egyszerit, de mindenkit felvillanyozót. A koncertekből idővel készítettek olyan párlatot is, amely megkomponálva, stúdióban rögzítve, rádiós slágerként szintén helyt áll és pop, rock, hiphop, soul, elektronikus zene, jazz, népzene összesimuló elegyeként is sokszorosan hat. A műfajok és zenészkorosztályok váratlan találkozása ezen az esten két, egymástól teljesen eltérő hangulatú - és részben felállású - szetten át utaztatja a közönséget. A Darkside című első részét sok instrumentális betét, lebegés, jazz és hiphop, poétikus hangulat és szabadversek jellemzik, továbbá egy erre az alkalomra megálmodott vetítés. A Brightside című második részben mindezek ellentéte uralkodik: fények, ragyogás, táncos ritmusok, a karibi öböl forró levegője, soul és funk, létező és nem létező népek zenéi. Különleges Random-ünnep!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Kövess minket!


További ajánlataink


Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!