RÁKÓCZI PÁLINKAKÓSTOLÓ – KURUC PORTYA - VACSORÁZNI VÁGYÓKNAK
A bejáratnál ősi szokás szerint sóval, kenyérrel és pálinkával fogadjuk a vendégeket.
A program a Rákóczi Pince termeiben folytatódik.
Egy rövidfilm vetítése során megismertetjük vendégeinkkel a Rákóczi Pálinkák térhódítását a hazai és nemzetközi életben.
Múzeumi tárlatvezetés, kézműves csokoládékészítés és kóstolás.
A lenyűgöző katakomba egyedülállóan gazdag, félévszázados pálinka különlegességeket rejt, melyek mindegyikének történelme van.
Az asztalon Rákóczi ízelítő falatok várják a vendégeket. A barack-, szilva-, körtepálinkához három előételt, vegyes ízelítőt kínálunk.
A legjobban ízlett pálinkából saját üvegbe csapolnak a vendégek. Az emlék pálinkát elvihetik otthonukba.
A Fejedelmi Lovagteremben a megterített asztalon várja a vendégeket a főétel: konfitált kacsamell pityókás mandulával, salátaágyon, ehhez kézműves bort kínálunk.
Elődesszertként Rákóczi Pralinét kóstolhatnak, miközben megtekinthetik az értékes Rákóczi-festmény gyűjteményünket.
A desszert szintén specialitás: „Tüzes forró szerelem” csokoládéban tobzódó, felejthetetlen finomság.
Végül egy akácvirágon érlelt mézes desszertpálinkát kínálunk.
Ha a kóstolt pálinkákból vásárolni szeretne, megteheti a program végén a csokoládé és ital márkaboltunkban.
A Rákóczi Pálinkakóstoló Kuruc portya program hossza minimum 4 óra.
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.
A program időpontja: 2020. július 18. 19:00
Helyszín:
Csokoládé Múzeum
1162 Budapest – Árpádföld, Bekecs utca 22.
Legyenek a vendégeim egy felejthetetlen ízutazáson!
Farkas Elemér
Csokoládé Múzeum alapítója