Program


Keserű aszú

Keserű aszú

december 1. szombat 19:30
Keserű Aszú
Exkluzív borkóstoló Gasztroszínházzal
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 1. szombat, 19:30


Míg fiatalon a kalandot és a kiismerhetetlent kutatjuk az ellenkező nemben, úgy érett korunkra a biztonságot és a nyugalmat. Folyton kutatunk, kísérletezünk, alázatot gyakorlunk, elvárásokat támasztunk, s olykor még a szeretetre is jut időnk. A legkiválóbb borok mellé, a legkiválóbb irodalmi művekből válogattunk össze, a párkapcsolat bizonyos fázisait elénk táró jeleneteket, s megpróbáljuk felnyitni a nézők/vendégeink szemét arra, hogy mi az az értékrend, amitől két ember kapcsolata örökkévalóvá válhat.

A nosztalgikus első fellángolás és a vulkánként fortyogó nagy szerelem csodái után mi lesz velünk? Megmaradunk egymásnak s szépen leülepedünk, mint vulkanikus hamu az egykor virágzó tájra. Nagy kortyokban gurítjuk le torkunkon a kezdetben mézédes, mára keserűvé vált aszút. Így kell ennek lennie? Derítsük ki együtt. A nyomozáshoz Bata Éva színművésznőt és Bárnai Péter színművészt hívtuk segítségül.

"Egy borban Két bor van. Két cuvée az egy borban.
 Egy borban két cuvée, Két cuvée az egy borban."

Játszák:
Bata Éva színművésznő
Bárnai Péter színművész

Rendező: Sárosi Gábor

Jegyár: 2900 Ft (magába foglalja az előadás és a 3 tételes borkóstoló árát)
Az előadás napján 18.30-tól a helyszínen, a Katona Borházban (1222 Budapest, Borkő u. 6/b.) jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk.

Ajánlatunk


Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!