Program


Pribojszki Mátyás Band

Pribojszki Mátyás Band

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 25. szombat, 19:00

Pribojszki Mátyás–az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával a  Pribojszki Mátyás Band-del  már keresztül-kasul bejárta Európát több, mint 30 országban koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel a csapat. Az elmúlt 15 évben 5 nagylemezt, 1 dvd-t jelentetett meg a zenekar. A 2007-ben megjelent “How many more?” c. nagylemezük aranylemez lett, valamint megkapták a Budapest Fringe Fesztivál “Különdíját” (2007), majd “Szakmai Díját” (2009). Számos sikeres itthoni és nemzetközi fellépés mellett 1997-ben Pribojszki Mátyás a németországi Szájharmonika Világbajnokságon megkapta a legmagasabb szintű minősítést, ami nemzetközileg a legnagyobb elismerés a világ legjobbjaiból álló szakmai zsűritől, majd 12 év elteltével, 2009. októberében pedig már ő volt az egyik meghívott zsűritag és fellépő művész a Trossingeni Szájharmonika Világbajnokságon. 2011. júliusában szintén a nemzetközi zsűri tagja és fellépője az észtországi Baltic-Nordic Szájharmonika Fesztiválnak.

 

A csapat rendszeresen turnézik, meghívott fellépője több nagy hazai és nemzetközi fesztiválnak Németországban, Finnországban, Ausztriában, Olaszországban, Írországban és a Benelux Államokban, valamint Pribojszki Mátyás, a korábbi Memphis-i IBC győztes Little G. Weevil vendégeként közel egy hónapos amerikai turnén is részt vett, ahol Atlantától, Lousianán és Memphisen keresztül Texason át Kansasig mintegy hét államaban adtak felejthetetlen közös koncerteket, óriási sikerrel a műfaj őshazájában. 

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!