Program


Pozsgai Zsolt: Razzia (krimikomédia)
5

Pozsgai Zsolt: Razzia (krimikomédia)

A Razzia egy gyilkosság utáni nyomozás története...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 19:30

A Razzia egy gyilkosság utáni nyomozás története, melyben a 10 (!) női gyanúsított szerepén keresztül tíz sors tárul fel, tíz élet, tíz lehetőség a boldogságra vagy boldogtalanságra. Olykor nevetve, olykor sírva, de mindenképpen keresve és felmutatva az emberi értékeket ott is, ahol azok már veszve látszanak. Az együtt eltöltött éjszaka alatt a nők között komikus és megható helyzetek bontakoznak ki, sorstársak lesznek ebben a reggelig tartó vallatásban, hogy aztán megkönnyebbülten lépjenek ki hajnalban a napfényre, és folytassák tovább mindennapi harcaikat a fennmaradásért. 

Szereplők: Fésűs Nelly, Gubík Ági, Szűcs Kinga, Bartha Alexandra, Tankó Erika, Boldizsár Tünde, Demeter Helga, Babják Annamária, Sipos Judit, Putnoki László

Díszlettervező: Bartha Károly Zsolt

Rendező:   H.Varga Tamás

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Vígszínház jegyelővét!

Vígszínház, Pesti Színház, Házi Színpad

Elindult a jegyértékesítés a Vígszínház 2024. júniusi előadásaira!

Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!