Program


Pop Sensation

Pop Sensation

Pop Sensation koncert + party DJ Corey-val

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 21. szombat, 21:00

A pop zenei paletta legnagyobbjainak (James Brown, Natalie Cole, Whitney Houston, Michael Jackson, Prince, Donna Summer, vagy Amy Winehouse) dalaiból válogatunk élőzenei koncertünk során, amelyet fergeteges party követ.

Havonta egy alkalommal a pop zenei paletta legnépszerűbb dalaiból válogatunk élőzenei koncertünk során, amelyet fergeteges party követ. Schwartz Dávid, Lelkes Reny és zenekaruk a legnagyobb „pop-hangokat” idézik meg. Olyan előadók slágerei hangzanak majd el, mint James Brown, Natalie Cole, Marvin Gaye, Whitney Houston, Michael Jackson, Prince, Donna Summer vagy Amy Winehous
És hogy vendégeink a zimankóban ne „hidegüljenek” el tőlünk, a vérpezsdítő műsor után DJ Corey keveri a legjobb dalokat.

Kapunyitás 20 órakor
Programkezdés 21 órakor
Vacsorázási lehetőség 23 óráig

Jegyárak Prémium: 2.900 Ft Standard: 2.000 Ft

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kövessen minket!


További ajánlataink


TAP FACTORY TOUR 2024

Erkel Színház

Egy fergeteges, látványos, magával ragadó show... ez a Tap Factory! A Stomp és a Blue Man Group legjobb hagyományainak és…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!