Program


Polska Jazz | 6. Polish Jazz Festival | Tomasz Chyla Quintet

Polska Jazz | 6. Polish Jazz Festival | Tomasz Chyla Quintet

A lengyel jazz egyik legígéretesebb fiatal zenekara, az ország északi részén, a pomerániai „Tri-City” régióban élő Tomasz Chyla Quintet volt a legelső csapat, amelyik 2016 decemberében, Krakkóban az akkor éppen 40. alkalommal megrendezett patinás nemzetközi Jazz Juniors jazz verseny első díját az ország balti régiójából nyerte meg.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 8. csütörtök, 20:00

 A fiatal csapat koncertjein az egyszerű formák és a dallamosság iránti fogékonyság tökéletesen megfér a szólisták hihetetlenül kifejező, virtuóz játékával és a zenekar közös, nyitott, energikus improvizációival. Ez az ars poetica lebegett a kvintett vezetője, a hegedűs Tomasz Chyła lelki szemei előtt, amikor meghívta zenekarába a legjobb fiatal lengyel zenészek közül néhány barátját  – akik hazájuk olyan meghatározó zenészeivel működtek már együtt, mint Leszek Możdżer, Zbigniew Namysłowski, Tymon Tymański, Jerzy Małek, Maciej Sikała, Leszek Kułakowski és még sokan mások. Látszólag nem tipikusan jazz hangszerén Chyła ragyogó szimbiózisban működik együtt a zenekar többi tagjával, akik egytől-egyig a dinamikusan épülő és fejlődő Tri-City jazz színtér aktív szereplői.

A kvintett Eternal Entropy című debütáló albumát a zenei közösség igen pozitívan fogadta, s azt a Jazz Debut kategóriában a rangos lengyel FRYDERYKI 2017 díjra is jelölték. A zenekar idén ősszel adja ki második anyagát, Circlesong címmel.

Közreműködik:

Tomasz Chyła - hegedű
Piotr Chęcki - szaxofon
Szymon Burnos - zongora, elektronika
Konrad Żołnierek - nagybőgő
Sławek Koryzno - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!