Program


PÓKA - TÁTRAI reGENERÁCIÓ

PÓKA - TÁTRAI reGENERÁCIÓ

PÓKA - TÁTRAI reGENERÁCIÓ

Bemutatkozó koncert

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 1. szombat, 18:00

vendég: SZEKERES ANDRÁS ÉS ZENEKARA

Póka Egon – bass
Tátrai Tibor – gitár
Baricz Gergő – ének
Tornóczky Ferenc – gitár
Szakadáti Mátyás – dob

Generációk találkozása, valami régi folytatása és mégis valami új kezdete. A Póka-Tátrai ReGeneráció név, már önmagában elég sokat sejtető. Kultikus névadóit nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a két őserő már eleget tett le az asztalra együtt és külön-külön is. Dalaik meghatároztak egy korszakot, megteremtették a hazai blues-rock alapjait, s azóta is töretlenül képviselik azt - saját dalokkal, vendégművészkéntként, iskolaigazgatóként. A zenekar kialakulása egy hosszú folyamatnak és annak a puszta ténynek köszönhető, hogy zenélni jó dolog, különösen ha az emberek megtalálják egymást benne. Ifjabb Tornóczky Ferenc és Szakadáti Mátyás neve sem ismeretlen a közönség számára, hiszen többször álltak már közösen színpadra, s egy közel 10 éve működő trió biztos tagjai. Egonnal régóta hirdetik itthon és külföldön egyaránt, hogy milyen az ízig-vérig élőzene, hogy mennyire varázslatos tud lenni, amikor a zenészek és a közönség a dalokban tud találkozni. Pályafutásuk során többször zenéltek már együtt Tibusszal, s most végre közösen is alkotnak valami egészen elképesztőt. És hangosat. A banda legifjabb tagja Baricz Gergő - harmatos kora ellenére benne ugyanaz az őserő dolgozik, mint a legendás alapítókban, hiába a több évtizednyi korkülönbség - a zenében mindez nem mutatkozik meg - egyszerre képviseli a frissességet és a dögösséget, amit ez a stílus megkövetel magának, tisztelve, továbbemelve a szakma nagyjait, nyomdokukban lépve.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!