Program


Pletykák

Pletykák

Négy előkelő házaspár érkezik egy házassági évfordulóra, a házigazdák azonban nincsenek sehol. A vendégek fantáziája elszabadul, szárnyra kelnek a pletykákra alapozott találgatások. Vajon hol az ünnepelt házaspár? Hová tűnt a teljes személyzet? Mi lesz így a vacsorával?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 17:00

Neil Simon: Pletykák
bohózat

Négy előkelő házaspár érkezik egy házassági évfordulóra, a házigazdák azonban nincsenek sehol. A vendégek fantáziája elszabadul, szárnyra kelnek a pletykákra alapozott találgatások. Vajon hol az ünnepelt házaspár? Hová tűnt a teljes személyzet? Mi lesz így a vacsorával? Na és ki adott le lövéseket az emeleti szobában? Végül persze minden megoldódik, minden félreértésre fény derül, a pletykák szertefoszlanak, de a főkérdés megmarad: hol töltötte estéjét a hiányzó házaspár? Krimibe hajló önfeledt komédiázás a bohózatok mestere, Neil Simon tollából a Vörösmarty Színház színpadán.

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!