Program


Pezsgő és macaron – egy feledhetetlen kerti parti

Pezsgő és macaron – egy feledhetetlen kerti parti

Pezsgő és macaron – egy feledhetetlen kerti parti
Place publique
Francia drámai vígjáték, 98 perc, 2018
francia nyelven

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 12:00

Rendező: Agnés Jaoui

Forgatókönyvíró: Jean-Pierre Bacri, Agnés Jaoui
Szereplők: Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Léa Drucker

Hova fajulhat egy házavató, ahova kiöregedett médiacelebek és feltörekvő YouTube-sztárok is meghívást kaptak? Castro, az egykor sikeres, de mára szinte teljesen elfeledett tévésztár kerti partira hivatalos Párizs egyik gyönyörű villájába. Az összejövetelre, amelyet producere rendez, eljön Castro volt felesége, Hélène is. A két ember régen közös célokat tűzött ki, de míg Hélène hű maradt értékrendjéhez, Castro az évek során kiábrándult cinikussá vált. Felbukkan a lányuk, Nina is, aki nemrég könyvet írt szülei életéről. Miközben fogy a pezsgő és a macaron, a francia vígjátékok hagyományainak megfelelően mindenkiről lehull a lepel, és felszínre kerülnek a rejtegetni való titkok és gyengeségek.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!