Program


Péterfy Bori & Love Band akusztik: Fák, denevérek, piócák

Péterfy Bori & Love Band akusztik: Fák, denevérek, piócák

Lepje meg kedvesét egy koncertélménnyel Valentin nap alkalmából!
Ha február 7-14. között páros belépőjegyet vált a Péterfy Bori & Love Band akusztik koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk mindkét jegy árából. Részletek alább!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 24. péntek, 19:00

Péterfy Bori színésznő-énekesnő 2007-ben alakult zenekara, a Love Band két sanzon-pop-rock lemez után egy rockzenekartól szokatlan vállalkozásba vágott: régebbi dalaik egy részét végletesen kifordították, és már-már fájdalmasan lassúra hangszerelték át. Emellett kilenc vadonatúj pszichedelikus popszámot is írtak, s ezekből a dalokból állt össze a 2B címet viselő album, amely 2010 februárjában jelent meg, és élőben már sikeresen debütált a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében. A zenekar ismét akusztikus koncerttel lép a közönség elé a miskolci Művészetek Házában.

Lepje meg kedvesét egy koncertélménnyel Valentin nap alkalmából!
Ha február 7-14. között páros belépőjegyet vált a Péterfy Bori & Love Band akusztik koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk mindkét jegy árából. A kedvezmény érvényesíthető: az Miskolci Kulturális Központ  központi jegypénztárában, online a www.jegy.hu oldalon a MUHAValentin2016 kuponkód megadásával a vásárlási folyamat végén.

Jegyár: 3400 Ft, 2900 Ft, 2600 Ft

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Kövess minket!


További ajánlataink


Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

ÚJRA GAMER SYMPHONY! A Budafoki Dohnányi Zenekar fergeteges, nagy sikerű, látványos game music show-ja június 9-én az MVM Dom-ban.

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!