Program


Péterfy Bori & Love Band akusztik: Fák, denevérek, piócák

Péterfy Bori & Love Band akusztik: Fák, denevérek, piócák

Lepje meg kedvesét egy koncertélménnyel Valentin nap alkalmából!
Ha február 7-14. között páros belépőjegyet vált a Péterfy Bori & Love Band akusztik koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk mindkét jegy árából. Részletek alább!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 24. péntek, 19:00

Péterfy Bori színésznő-énekesnő 2007-ben alakult zenekara, a Love Band két sanzon-pop-rock lemez után egy rockzenekartól szokatlan vállalkozásba vágott: régebbi dalaik egy részét végletesen kifordították, és már-már fájdalmasan lassúra hangszerelték át. Emellett kilenc vadonatúj pszichedelikus popszámot is írtak, s ezekből a dalokból állt össze a 2B címet viselő album, amely 2010 februárjában jelent meg, és élőben már sikeresen debütált a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében. A zenekar ismét akusztikus koncerttel lép a közönség elé a miskolci Művészetek Házában.

Lepje meg kedvesét egy koncertélménnyel Valentin nap alkalmából!
Ha február 7-14. között páros belépőjegyet vált a Péterfy Bori & Love Band akusztik koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk mindkét jegy árából. A kedvezmény érvényesíthető: az Miskolci Kulturális Központ  központi jegypénztárában, online a www.jegy.hu oldalon a MUHAValentin2016 kuponkód megadásával a vásárlási folyamat végén.

Jegyár: 3400 Ft, 2900 Ft, 2600 Ft

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!