Program


Pecze Zsófi Trió koncertje

Pecze Zsófi Trió koncertje

A Pecze Zsófi Trio koncertjén kedvelt, régi magyar örökzöldek éppúgy felcsendülnek majd, mint a híres külföldi filmek zenéi vagy épp a régi olasz, spanyol, francia, amerikai slágerek jazz zenei köntösben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 2. szombat, 19:00

Pecze Zsófi Trio koncertje

Az együttes tagjai külön-külön is meghatározó alakjai a magyar zenei életnek, akik a jó hangulatú együttmuzsikálás élményén túl az akusztikus hangzásban rejlő lehetőségek kiaknázását tűzték ki célul. Triójukban érezhető a vibrálás, ahogy a muzsikusok a megbeszélt kereteken túl az adott pillanatban alakítják a zene szövetét, szerkezetét. Játékukat improvizációk, játékos felelgetések tarkítják, mellyel minden alkalommal elvarázsolják a közönséget.

A Trio tagjai:
Pecze Zsófi, énekesnő, aki a Szekszárd Big Band szólistájaként nem ismeretlen a hazai közönség számára.
Marosi Zoltán, a magyar harmonikakultúra élvonalbeli képviselője.
Szakál Tamás, a Stéphan Grapelli stílusában otthonosan mozgó hegedűs-énekes, a népszerű Canarro zenekar vezetője.

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

A "Paris! The Show" egy magával ragadó történetet mesél el a közönségnek, amely Párizs varázslatos városában játszódik.Ez a látványos produkció, amely közvetlenül Franciaországból érkezik, a háború utáni korszak legnagyobb francia dalai előtt tiszteleg.Tartson velünk a Paris The Show előadásán, ahol a zene, a romantika és Párizs szelleme egy felejthetetlen színházi utazásban elevenedik meg.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!