Program


Párkapcsolati nehézségek - Pilát Gábor előadása -

Párkapcsolati nehézségek - Pilát Gábor előadása -

Nap mint nap lehet találkozni olyan szerelmespárokkal, akikre a környezetükben szinte mindenki egyöntetűen azt mondta, „Nagyon összeillenek, egymásnak lettek teremtve!” Majd telik-múlik azt idő, s a rendkívüli együttállásból bizony nem lesz semmi. Kiderül, hogy a szerelem önmagában mit sem ér..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 17. péntek, 16:00

Pilát Gábor előadása: Párkapcsolati nehézségek

Nap mint nap lehet találkozni olyan szerelmespárokkal, akikre a környezetükben szinte mindenki egyöntetűen azt mondta, „Nagyon összeillenek, egymásnak lettek teremtve!”
Majd telik-múlik azt idő, s a rendkívüli együttállásból bizony nem lesz semmi. Kiderül, hogy a szerelem önmagában mit sem ér, ha nem párosul egy jó adag tudatossággal, önismerettel, etikával, felelősségvállalással és még néhány olyan dologgal, ami az érzelmeken túl a garancia lenne a jól működő párkapcsolathoz.
Túl sok olyan párkapcsolatot látni, amiről ugyan nem jelenthetjük ki, hogy vergődnek vagy a szakadék szélén billegnek, de azt igen, hogy messze nem tudták kihozni belőle a maximumot és tartósan megélni azokat az érzéseket, amelyek a lehetőség szintjén benne voltak. És miért? „Csupán” a szerelmen kívül eső összefüggések ismeretének hiánya miatt.
Minthogy a pokol felé vezető út is jó szándékkal van kikövezve, időnként összetévesztjük a szeretetet a behódolással, az önfeladással, és az olyan túlzott kompromisszumok felvállalásával, amik először minket tesznek tönkre, aztán magát a kapcsolatot is.
Ezekről a buktatókról lesz szó, de csak azért, hogy elkerülhessük őket.
                                                                                                                      Pilát Gábor

Ajánlatunk


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Napfonat koncert Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Az idei első koncertet a Várkert Bazár szabadtéri színpadán egy különleges energikus, ütős hangszerekkel kiteljesedő női a cappella együttes, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!