Program


Pár-beszéd estek

Pár-beszéd estek

Pár beszélget a kultúra páratlan tehetségeivel
A 2016 szeptembere óta futó beszélgető-sorozatnak három különlegessége is akad. Különleges, mert a műsorvezető pár, Gergely Éva és Doncsev András házaspár.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 19. péntek, 19:00

Különleges, mert a kulturális élet legkülönbözőbb helyszíneiről érkező, értékes vendégeket szólaltatnak meg érzékenyen, komolyan és játékosan, mivel hisznek abban, hogy az ember mindenekelőtt homo ludens, így a legelmélyültebb beszélgetést és legdrámaibb helyzetet is feloldhatja a humor. És különleges formájában is, ugyanis az esemény három lábon áll: már hetekkel az est előtt elkezdi életét a világhálón vírusvideók formájában, majd az estet követően, szerkesztett változatban a televízióban fejeződik be.

És van még egy különlegessége: mi nem csak a vendégeinknek, hanem egymásnak is merünk ellentmondani – így jön létre egy valódi Pár-beszéd!

 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!