Program


Pápai Expo és Agrárpiknik - 2021.09.18. - Kiállítás és Punnany Massif koncert

Pápai Expo és Agrárpiknik - 2021.09.18. - Kiállítás és Punnany Massif koncert

A Pápai Expo és Agrárpiknik 2021.09.17-19. között 24. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főszervezésében.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Pápai Expo és Agrárpiknik - 2021.09.18. - Kiállítás és Punnany Massif koncer

Az idei évben a Pápai Expo és Agrárpiknik a generációváltás témakörére, a fiatalok agráriumba történő bevonására fókuszál, ahol jól kiegészítik egymást a szakmai és a közönségprogramok. Az újragondolt rendezvény számos új programelemmel várja a látogatókat: a könnyűzenei koncertek - pénteken Bagossy Brothers Company, szombaton Punnany Massif - mellett a látogatók kötetlen hangulatú fórumbeszélgetések keretében ismerkedhetnek meg az ágazattal és a benne rejlő potenciállal. Egész hétvégén szakmai kiállítás, gép- és állatbemutató, termelői vásár, családi és gyermekprogramok, vasárnap pedig vadásznap várja az érdeklődőket.

A rendezvény fővédnöke Kovács Zoltán, Pápa és térsége országgyűlési képviselője, védnöke Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke, valamint Nagy István agrárminiszter. Házigazdája pedig Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

PÁPAI EXPO ÉS AGRÁRPIKNIK az év legmenőbb agrárrendezénye. ITT A HELYED!

FIGYELEM! A rendezvény az aktuális járványvédelmi szabályok szerint látogatható.

Ajánlatunk


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise Meitner osztrák-svéd fizikus. Nyolc éve nem látták egymást. Akkor menekült a tudós nő zsidó származása miatt Svédországba. Előtte harminc évig a legközelebbi munkatársak és a legbizalmasabb barátok voltak Berlinben. Az atommaghasadás felfedezése fűződik a nevükhöz. Csakhogy a Nobel-díjat ezért az eredményért 1944-ben Hahnnak ítélték oda...

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!