Program


Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, péntek - Aug. 3.
10

Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, péntek - Aug. 3.

Világsztárok Paloznakon! SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler és Electro Deluxe péntek este a Jazzpikniken! Jazz, bor, buli, Balaton!

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 16:00

A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a nagykoncert élményig mindent megtalálsz idén is!

A pénteki napon Fábián Juli emléke előtt tisztelgünk, a nagykoncerten közreműködik: Zoohacker & Random Trip Allstars feat. Tóth Vera, John Whitfield (USA), MC Kemon, Carl Avory (UK), Micheler Myrtill.

A nap kiemelt előadói a brit soul csapat, a SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler és a báránybőrbe bújt funkos groove-os farkasfalka, az Electro Deluxe. Hihetetlen színpadi showra, lüktető és lágyan simogató dalokra is számíthatunk. Mindegyik tökéletes hozzávaló egy csillagos augusztusi estéhez.

A koncertek előtt és után pedig a házigazda Homola Pincészet borteraszáról ismert DJ a szőlőben DJ-k gondoskodnak a hangulatról.

A Tájház udvarán helyet kapó Fábián Juli Színpadon klubhangulatra és erős hazai zenei felhozatalra lehet számítani. Pénteken fellép a Muck Éva Trio feat. Kovács Réka, a progresszív fúziós jazzt játszó Várallyay Petra trió, Indigó pedig izgalmas zenei utazásra invitál. Az estét a Pankastic! koncertje zárja.

A Taittinger Jazz és Pezsgőbár romantikus hangulatát idén is élvezheted, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Stage-en jazzformációk és Dj-szettek utcazene jelleggel szórakoztatják a közönséget.

A jeggyel augusztus 3-án 16:00-tól léphetsz be a fesztiválra.

Tölts egy igazi kikapcsolódást nyújtó napot a Balaton mellett: napközben mártózz meg egy közeli strandon, délután indítsd az estét fűben ülve, napsütésben, borral a kézben a Nagyszínpad első koncertjén, azután válogass a 4 színpad programjai közül. Délután interaktív gyerekprogramokkal várják a kicsiket a Fábián Juli Színpadnál és a Nagyszínpad mellett. A programok mellé a Homola Pincészet és a környék legjobb borait, valamint minőségi fesztivál-ételeket kínálnak.

A 3 nap alatt a 4 színpadon több mint 20 fellépő váltja egymást.
CSÜTÖRTÖK: Jamie Cullum, Radics Gigi és a Finucci Bros Quartet
PÉNTEK: Paloznaki tisztelgés Fábián Juli emléke előtt (közreműködik: Zoohacker & Random Trip Allstars), SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler, Electro Deluxe, Muck Éva trio feat. Kovács Réka, Várallyay Petra trió, Indigó, Pankastic!, DJ a szőlőben, Jar of Soul akusztik, Nági duó, Malek Andi Soulistic
SZOMBAT: Kraak & Smaak Live Band, Geszti+Jazz+Az+Lányok, Soul Surge, Ruby Harlem, Tandi Flóra és zenekara Sinha Róberttel, Antonia Vai, Shaibo, DJ a szőlőben, Kollányi Zsuzsi feat. Dr. Echo

www.jazzpiknik.hu

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Egy valaha szebb napokat látott producer és egy ravasz könyvelő a világ legrosszabb színdarabjából akarnak nagy pénzt csinálni...

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Hangjegy Színház- Robin Hawdon: Szeretőből egy is sok

Belvárosi Színház

"Egyetlen apró nyelvbotlás tönkreteheti még a lehető legaprólékosabban megtervezett hétvégét is." - A Hangjegy Színház fergeteges vígjátéka első alkalommal a…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!