Program


Paloznaki Jazzpiknik / 2 napos bérlet -  Aug. 3-4.

Paloznaki Jazzpiknik / 2 napos bérlet - Aug. 3-4.

Jazz, bor, buli, Balaton 2 napon át! SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler, Electro Deluxe, Kraak & Smaak Live Band és Geszti+Jazz+Az+Lányok a 7. Paloznaki Jazzpiknik színpadán!

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 16:00

A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a nagykoncert élményig mindent megtalálsz idén is!

A pénteki napon Fábián Juli emléke előtt tisztelgünk, a nagykoncerten közreműködik: Zoohacker & Random Trip Allstars feat. Tóth Vera, John Whitfield (USA), MC Kemon, Carl Avory (UK), Micheler Myrtill.

Augusztus 3. kiemelt előadói a brit soul csapat, a SOUL II SOUL feat. Jazzie B & Caron Wheeler és a báránybőrbe bújt funkos groove-os farkasfalka, az Electro Deluxe. Hihetetlen színpadi showra, lüktető és lágyan simogató dalokra is számíthatunk.

A Jazzpiknik szombati napján a Soul Surge energikus pop-funk zenéje teremti meg a hangulatot a MOL Nagyon Balaton Nagyszínpadon. Az este sztárjai a Kraak & Smaak Live Band és a Geszti+Jazz+Az+Lányok produkció. A Geszti+Jazz+Az+Lányok minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve. Geszti Péter legjobb dalai egyedi felállással, fúvósokkal szólalnak meg és itt lesznek a Jazz+Az "lányai" is: Váczi Eszter, Behumi Dóri és Kozma Orsi. A Kraak & Smaak Live Band neve a „ropogós és finom” kifejezést rejti, ami zenei újításukra utal: fellépéseiken keverik az élőzenét és a DJ-szetteket. A stílusában nehezen behatárolható zenekar mindenből a legjobbat válogatta össze: acid jazzből, hiphopból, soulból, funkból, house-ból. Mindegyik tökéletes hozzávaló egy csillagos augusztusi estéhez.

A koncertek előtt és után pedig a házigazda Homola Pincészet borteraszáról ismert DJ a szőlőben DJ-i gondoskodnak a hangulatról.

A pénteki és szombati napon, a Tájház udvarán helyet kapó Fábián Juli Színpadon klubhangulatra és erős hazai zenei felhozatalra lehet számítani. A Taittinger Jazz és Pezsgőbárban a mediterrán jazzé a főszerep, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Stage-en jazzformációk és Dj-szettek adják majd az aláfestést.
Pénteken fellép a Muck Éva Trio feat. Kovács Réka, a progresszív fúziós jazzt játszó Várallyay Petra trió. Izgalmas zenei utazást ígér Indigó koncertje, az estet pedig a Pankastic! zárja.

A szombati fellépők között lesz Ruby Harlem, Antonia Vai, Shaibo, valamint Tandi Flora és zenekara Sinha Róbert zseniális gitárjátékával kiegészülve.

A Taittinger Jazz és Pezsgőbár romantikus hangulatát idén is élvezheted, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Stage-en jazzformációk és Dj-szettek utcazene jelleggel szórakoztatják a közönséget.

A két napos bérlettel augusztus 3-án és augusztus 4-én 16:00-tól léphetsz be a fesztiválra.

Tölts 2 igazi kikapcsolódást nyújtó napot a Balaton mellett: napközben mártózz meg egy közeli strandon, délután indítsd az estét fűben ülve, napsütésben, borral a kézben a Nagyszínpad első koncertjén, azután válogass a 4 színpad programjai közül. Délutánonként interaktív gyerekprogramokkal várják a kicsiket a Fábián Juli Színpadnál és a Nagyszínpad mellett. A programok mellé a Homola Pincészet és a környék legjobb borait, valamint minőségi fesztivál-ételeket kínálnak.

www.jazzpiknik.hu

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

Öt év kihagyás után 2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az éjszaka! Új szlogen, új ötletek, és soha nem látott csatlakozási kedv. Légy részese az Éjszakának – hiszen Minden Egy!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!