Program


Otra Danza: Polvo/Dust (ES)

Otra Danza: Polvo/Dust (ES)

Az Otra Danza az a platform, amely a tánc iránti szenvedélyből született, és azóta is ez az odaadás határozza meg létezését.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 16. kedd, 20:00

Mint a csend énekese vagy ómene, egy gyenge fénysávból előbukkan a kéz, az arc, a kar mozdulata, amely egy emelkedett repülés liturgiájához tartozik, egy ünnephez: a világ most ebbe a térbe tömörül, ahol a testek válnak az ég bensőséges imájává, ahol a lélegzés elcsitulása hallatszik - és benne az élet megáll, majd másik születik újjá, magasabban, szabadabban, tisztábban.

Az Otra Danza olyan, mint egy nyilvános kukucskáló, aminek az a célja, hogy megmutassa az emberek test iráni lelkesedését mint az alkotás alapanyagát, valamint a gondolatok és ötletek megosztásának a vágyát. Mindezeknek pedig a tánc légiessége és illékonysága a gyökere. Az Otra Danza a művészek interdiszciplináris munkáit ötvözi, kiemelve az érték és az új táncformák megtalálásának a fontosságát. A közös elképzelések működtetik ezt a csoport.2000 és 2006 között Asun Noales a Patas Arriba társulat társrendezője volt. 2007-ben pedig megalapította az OTRA DANZA társulatot. Azóta több előadásukkal díjat nyertek: mint például a Tierra (Legjobb Táncelőadás-díj 2009), a BACK (Legjobb Táncelőadás és Legjobb Koreográfia Rendezés-díj 2010), vagy a Valencia Előadóművészet-díjat, és még sorolhatnánk.

Ajánlatunk


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövess minket!


További ajánlataink


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!