Program


Operett Gála,Budafoki Pincejárat

Operett Gála,Budafoki Pincejárat

A Budafoki Pincejárat egy rendhagyó zenés utazásra invitálja az operett szerelmeseit. Kitűnő énekhangok tolmácsolásában, zenekari kísérettel olyan felejthetetlen slágerek csendülnek fel, mint a Pesti nők, Egy asszony illata, Rózsalevél, Hajmási Péter, Pacsirta, A csitári hegyek alatt, Monty csárdás.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:30

A magyar operett szerzőinek örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot, és ezt teszik most itt Budafokon is, az operettvilág fiatal sztárjainak előadásában. A koncert további érdekessége Horváth Elemér "Emi" hegedűművész és Horváth Péter zongoraművész kettőse. A két virtuóz zenei kísérete és önálló kompozíciói teszik igazán felejthetetlenné az estét! Mivel a program az egyik legismertebb budafoki borászat pincéjében kerül bemutatásra, nem maradhat el  a 3 tételes borkóstoló sem Katona Borház jóvoltából. Legyen Ön is részese ennek a nagyszerű élménynek!

Szereplők: Köllő Babett, Mádi Piroska,Buch Tibor

A jegyár magában foglalja a 3 tételes borkóstolót.

 

Ajánlatunk


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!