Program


Önarcképek – Kováts Kriszta és barátai

Önarcképek – Kováts Kriszta és barátai

Kováts Kriszta a Magyar Rádió Gyermekkórusából indulva lett a koncerttermek és zenés színpadok kedvelt szereplője - az Evitától a Mamma mia! főszerepéig. Első lemezeit (Ringlispíl, Suhanó dal) 1986-tól Gallai Péter zeneszerző és Fábri Péter szövegíró írta.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 30. kedd, 20:00

Az énekesnő a rocksanzonok világából az alternatív rock irányába indult Vedres Csaba segítségével (Titkosírás). Később saját klubjában, a Kovátsműhelyben megjelent a magyar könnyűzenei élet színe-java: itt fedezte fel magának a zenekarához csatlakozó Szirtes Edina Mókust, akivel azóta is, közel húsz éve töretlen munkakapcsolatban áll. Színdarabokhoz készült kísérőzenék mellett Mókus írt három nagy lélegzetű művet is Krisztának (Arany-óra - Arany balladák a cappella, Tao Te King - Lao Ce verseire, Álomfejtés - álomvilágzene). Így ismerte meg a népszerű Fool Moon Énekegyüttest, amellyel végre kiélheti a sokszólamú éneklés iránti vágyát. Később újabb zenekarával, a Kováts Kriszta Kvintett-tel adott színpadi koncerteket és készített újabb CD-ket. Farkas Gábriel énekest és képzőművészt meghívta az Arany-óra és az Álomfejtés című produkciókba, ő nemcsak énekével, de a helyszínen megalkotott és kivetített rajzainak különleges látványával is gazdagította az előadásokat.
A mai estén, amelyen Kováts Kriszta énekesnői pályája legjavát mutatja be, a közreműködőkhöz még valaki csatlakozik: Fábri Flóra Németországban élő csembalóművész, aki Kováts Kriszta lánya, és most először lép fel édesanyjával közösen.

Rendező: Müpa

Közreműködők:

ének, rajz: Farkas Gábriel
ének, hegedű: Szirtes Edina Mókus
Fool Moon Énekegyüttes
Kováts Kriszta Kvintett
Sz.E.M. Vonósnégyes
csembaló: Fábri Flóra
basszusgitár: Földes Gábor
beatbox: Fekete János Jammal, Keönch László

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Kövess minket!


További ajánlataink


Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!