Program


Önarcképek – Kováts Kriszta és barátai

Önarcképek – Kováts Kriszta és barátai

Kováts Kriszta a Magyar Rádió Gyermekkórusából indulva lett a koncerttermek és zenés színpadok kedvelt szereplője - az Evitától a Mamma mia! főszerepéig. Első lemezeit (Ringlispíl, Suhanó dal) 1986-tól Gallai Péter zeneszerző és Fábri Péter szövegíró írta.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 30. kedd, 20:00

Az énekesnő a rocksanzonok világából az alternatív rock irányába indult Vedres Csaba segítségével (Titkosírás). Később saját klubjában, a Kovátsműhelyben megjelent a magyar könnyűzenei élet színe-java: itt fedezte fel magának a zenekarához csatlakozó Szirtes Edina Mókust, akivel azóta is, közel húsz éve töretlen munkakapcsolatban áll. Színdarabokhoz készült kísérőzenék mellett Mókus írt három nagy lélegzetű művet is Krisztának (Arany-óra - Arany balladák a cappella, Tao Te King - Lao Ce verseire, Álomfejtés - álomvilágzene). Így ismerte meg a népszerű Fool Moon Énekegyüttest, amellyel végre kiélheti a sokszólamú éneklés iránti vágyát. Később újabb zenekarával, a Kováts Kriszta Kvintett-tel adott színpadi koncerteket és készített újabb CD-ket. Farkas Gábriel énekest és képzőművészt meghívta az Arany-óra és az Álomfejtés című produkciókba, ő nemcsak énekével, de a helyszínen megalkotott és kivetített rajzainak különleges látványával is gazdagította az előadásokat.
A mai estén, amelyen Kováts Kriszta énekesnői pályája legjavát mutatja be, a közreműködőkhöz még valaki csatlakozik: Fábri Flóra Németországban élő csembalóművész, aki Kováts Kriszta lánya, és most először lép fel édesanyjával közösen.

Rendező: Müpa

Közreműködők:

ének, rajz: Farkas Gábriel
ének, hegedű: Szirtes Edina Mókus
Fool Moon Énekegyüttes
Kováts Kriszta Kvintett
Sz.E.M. Vonósnégyes
csembaló: Fábri Flóra
basszusgitár: Földes Gábor
beatbox: Fekete János Jammal, Keönch László

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!