Program


Oláh Dezső Trió – Lemezbemutató koncert

Oláh Dezső Trió – Lemezbemutató koncert

Az 1986-ban született Oláh Dezső jazz-zeneszerző és zongoraművész Magyarország egyik legtehetségesebb és legígéretesebb fiatal zenésze.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 2. csütörtök, 21:00

A Junior Prima díjas jazz-zongoraművész zenei pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik. Az együttes bőgőse, Oláh Péter rendkívül sok formációban jeleskedik. Egyedülálló stabilitása és kiváló szólisztikus képességei révén minden produkció biztos fundamentuma. A dobos Lakatos Pecek András az elmúlt évek egyik nagy reménységeként kezdte, s azokat immár jócskán igazolta is. Szakcsi Lakatos Béla New Gipys Jazz együttesében és a Pecek Lakatos Trio tagjaként is hatalmas sikert aratott Londonban. 

A koncerten a trió 2016 végén Reflections of Béla Bartók’s Six Romanian Dances címmel megjelent, Bartók Béla 1915-ös Román népi táncok című zongorára írt művének Oláh Dezső által klasszikus jazz zongoratrióra átdolgozott adaptációja hangzik el. Bartók e darabjából két átirat készült eddig, az egyik kamarazenekarra, a másik hegedű-zongora duóra. A fiatal zongorista és társai a hat tánctételből álló mű egészének eredeti karakterét megőrizve, az egyes tételek közötti improvizációkkal adják elő a darabot.

Közreműködik:

Oláh Dezső - zongora
Oláh Péter - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!