Program


Ofélia árnyszínháza

Ofélia árnyszínháza

OFÉLIA ÁRNYSZÍNHÁZA - Michael Ende meséje alapján írta: Kárpáti Péter

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 15:00

Ofélia árnyszínháza egy csodásan szép mese a Radnótiban. Biztosan jól emlékeznek a Momóra, a Végtelen történetre, M. Ende elgondolkodtató és kalandos történeteire, itt is, ebben a különleges árnyszínházi mese-előadásban megtalálják a fordulatokkal, humorral és játékossággal teli világot. Egyszerre szól a gyerekeknek és a felnőtteknek, mert milyen jó is a nagymamához kucorogva teagőzben és sülgesztenye meg pattogatott kukorica illatfelhőben ülni, és sosemhallott meséket hallgatni, kacagni és megborzongani! Ez a színészekkel és árnyjátékkal előadott életmese 7-től 99 éves korig ajánlott, és maradandóan egyedi színházi csemegét ígér. Főszerepben Martin Márta.

Ofélia a színház takarítónénije. Vagyis csak volt… mert éppen bezárják az épületet. Mielőtt Ofélia végleg búcsút venne kedves munkahelyétől, találkozik egy ottfelejtett árnyékkal, akinek nincs hová mennie, így hazaviszi magához. Még ágyat is rajzol neki a plafonra, hogy legyen hol aludnia. A városban híre megy, hogy van egy idős hölgy, aki minden kóbor árnyat befogad. Egyre több árny kopogtat be Oféliához, aki árnyékteával, árnyékcsemegével és egy gyönyörű mesével kedveskedik a lakótársaknak. A túl nagy és vidám vendégsereg zavarja a Gonosz Szomszédbácsit, így Oféliának el kell hagynia otthonát. De az árnyak nem hagyják magára, a hosszú és kalandokkal teli utazáson elkísérik. Végül megérkeznek oda, ahová mindannyian vágytak, és Ofélia is végre megpihenhet.

Michael Ende gyönyörű meséjét alapul véve Kárpáti Péter írt a Radnóti Színház felkérésére egy új, családi mesedarabot az elmúlásról, a ragaszkodásról, az elfogadásról és az igaz barátságról.

Radnóti Színház, november: 12., 13., 22., 26., és december: 3., 8.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!