Program


Nyuszi ül a hóban

Nyuszi ül a hóban

Zsurzs Kati – Walla Ervin
NYUSZI ÜL A HÓBAN
zenés műsor gyerekeknek
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 14. szombat, 11:00


Nagyrépási Orrángató Ugrancs egy rosszcsont nyúlfiú, aki nem ismeri az ünnepeket, és azt hiszi, hogy télen-nyáron mindig húsvét van. Pedig az ünnepek nagyon fontosak, mert olyan napok, események, szertartások ezek, amelyek különböznek a hétköznapoktól. Izgatottan készülünk rájuk, és díszbe öltöztetjük a szívünket. A zenés, interaktív előadásban dalok, mondókák, történetek és sok-sok játék segítségével még Nagyrépási Orrángató Ugrancs is megtanulja, hogy mikor jön a Mikulás, milyen jeles nap december 13-a, mit és hogyan ünneplünk karácsonykor, szilveszterkor, mit adunk Anyák napján az édesanyáknak, de az is kiderül, hogy egy egyszerű, szürke hétköznapból is lehet ünnepet varázsolni, ha különlegessé tesszük egy kirándulással, vagy egy közös színházi élménnyel.


Szereposztás:
Mesélő – Zsurzs Kati
Nagyrépási Orrángató Ugrancs – Blazsovszky Ákos

Zene: Walla Ervin
Bábok: Szucskó Noémi
Rendezőasszisztens: Németh Dóra

RENDEZŐ: ZSURZS KATI

Ajánlatunk


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!