Program


NT Live - W. Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok

NT Live - W. Shakespeare: Vízkereszt, vagy amit akartok

Malvolia szerepében Tamsin Greiget láthatjuk Shakespeare klasszikus “szerepcserés” komédiájában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 6. szombat, 19:00

A hajótörést szenvedett Viola partot ér, de ikertestvérének, Sebastiannak nyoma vész. A lány elszántan indul útnak, hogy felfedezze az ismeretlen vidéket, ahol egyedül kell boldogulnia. Az álruhák és viszonzatlan szerelmek kavalkádja pedig még csak most kezdődik.

Olivia grófnő és Orsino herceg udvara körül is minden csupa szenvedély. Még Olivia becsületes házvezetőnője, Malvolia is szerelmi mámorban úszik. Ahol a szívek tápláléka a zene, és senki sem annak látszik, aki valójában, ott bármi megtörténhet.

A fergeteges előadás rendezője Simon Godwin (NT Live: Ember és Felsőbbrendű ember, NT Live: The Beaux’ Stratagem), a magából kifordult Malvolio szerepét Tamsin Greig (Péntek esti vacsora, Black Books, Sikersorozat) alakítja. A további szerepekben is remek színészek láthatók: Daniel Rigby (Flowers, Jericho), Tamara Lawrence (Undercover), Doon Mackichan (Majmold a muffot) és Daniel Ezra (The Missing, Undercover).

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!