Program


Női Vonal

Női Vonal

Az előadás, melynek címe találóan a Női vonal lett, a női lélek fejlődésének 5 fázisát mutatja be.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 9. csütörtök, 19:00

Az első jelenetben egy 11 és egy 12 éves lányt ismerünk meg, majd a tinédzsereket, az egyetemistákat, az anyaság áldott állapotát, végül két szép korú hölgy beszélgetését kapjuk el, Örkény István: Macskajáték c. művéből.
A jelenetekben elhangzanak még többek között, Weöres Sándor, József Attila, Shakespeare, Erdős Virág írások is. Ezt koronázza meg, hogy a két színésznő (Bogdán Réka Orsolya, Kovács Vanessza) jól működő játéka mellett, Sipos Gergő csellista olykor varázslatos játéka adja meg az előadás kvintesszenciáját. Az előadást Sárosi Gábor, a Hírös Gasztroszínház vezetője rendezte, az előadásban látható koreográfiákat pedig Bata Éva színésznő készítette.

Az eddig megszokott borkóstolókkal ellentétben, a kiváló Koch borok mellé most nem sós falatkákat (kolbászt, sonkát, salátát, zöldségeket, vagy savanyúságot), hanem édes süteményeket kínálunk. A falatnyi élményeket Máté Ildikó cukrász/gasztroblogger készíti, aki nagy figyelmet fordított arra, hogy a sütemények, mind a borok, mind a jelenetek íz és élményvilágára reagáljanak.

A rendező az előadást és a gasztronómiai élményt mindazoknak ajánlja, akik kíváncsiak, szeretnék egy kicsit új formában megkapni a professzionális színházi élményt, és érdeklődnek a nők lelke iránt.

Szereplők: Bogdán Réka Orsolya, Kovács Vanessza
Rendező: Sárosi Gábor
Koreográfia: Bata Éva
Cselló: Sipos Gergő

Amennyiben valamilyen különleges étrendet igényel, vagy étel allergiával rendelkezik, kérjük jelezze ezt is legkésőbb 5 nappal az előadás előtt ezen a telefonszámon: 06305024810

Ajánlatunk


Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!