Program


Nemzeti Filharmonikusok

Nemzeti Filharmonikusok

Világhírű hegedűs-karmester a Nemzeti Filharmonikusok vendége: Julian Rachlin a Bécsi Filharmonikusok történetének valaha volt legfiatalabb szólistájaként írta be magát az előadó-művészet nagykönyvébe, és nem sokkal később a Carnegie Hallban, a Lorin Maazel vezette New York-i Filharmonikusokkal debütált.



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 23. csütörtök, 19:30

Olyan karmesterekkel dolgozott együtt, mint Vladimir Ashkenazy, Bernard Haitink, James Levine, Zubin Mehta és André Previn; rendszeresen kamarazenélt Msztyiszlav Rosztropoviccsal, s muzsikus partnerei közül kiemelkedik Martha Argerich, Natalia Gutman, Gidon Kremer és Mischa Maisky.
A litván muzsikus a romantika gyöngyszemeiből válogatott budapesti koncertjére. Csajkovszkij V. szimfóniája - akárcsak Beethoven Ötödikje - a sorsszimfónia nevet kapta. A bő háromnegyed órás mű egy különlegesen gazdag lelkivilágú személyiség portréja - szorongásaival, örömeivel, emlékeivel. Talán az emberi érzelmek kendőzetlen kifejezése az, amivel a kompozíció ma is megragadja a hallgatót. A bevezetésként elhangzó Polonéz után a zeneirodalom egyik legszebb alkotását, Mendelssohn e-moll hegedűversenyét hallhatjuk a fantasztikus hegedűművész tolmácsolásában.

Műsor:

Csajkovszkij: Anyegin - Polonéz
Mendelssohn: e-moll hegedűverseny, op. 64
Csajkovszkij: V. (e-moll) szimfónia, op. 64

Hegedűn közreműködik és vezényel: Julian Rachlin

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!