Program


Náray Erika vendége: Virág Judit / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Virág Judit / JAZZRAJONGÓK

Virág Judit műkereskedő-művészettörténészről a Forbes magazin 2016 után tavaly is úgy gondolta, hogy ő a negyedik legbefolyásosabb nő a magyar kulturális életben. Ő volt az első női árverező Magyarországon. Lenyűgöző szakmai tudással vezette előbb mások árveréseit, majd a saját aukcióit.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 12. csütörtök, 20:00

Művészettörténészként dolgozott a Kiscelli Múzeumban, aztán egész életét meghatározó lépésre szánta el magát: az egyik első magángalériában, a Műgyűjtők Galériájában festménybecsüsként helyezkedett el 1988-ban. Az első saját galériáját a Pasaréti úton nyitotta meg, amikor a műkereskedelem még gyerekcipőben járt Magyarországon. 1997-ben férjével, Törő Istvánnal együtt hozta létre a Virág Judit Galériát és Aukciósházat, amely elsősorban 19. és 20. századi magyar festményekkel, valamint Zsolnay kerámiákkal foglalkozik. A Virág Judit Galériában rendszeresen rendeznek nonprofit, a magyar festészetet bemutató, ingyenesen látogatható tárlatokat is. A galéria rendkívül népszerű, nagyszabású kiállításokon több éves kutatómunka után tárta a nagyközönség elé a különböző magángyűjteményekben rejtőzködő remekműveket. Az utóbbi évek két legsikeresebb kiállítása a Berlin-Budapest, illetve a Párizs-Budapest volt, melyek a három város közötti művészeti kapcsolatokat mutatták be. A tárlatokat exkluzív albumok kísérik. Virág Judit több mint kétszáz aukciót vezetett életében, galériájában számos aukciós rekord született.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Rendezvényhelyszín üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!