Program


Náray Erika vendége: Hirtling István színművész / JAZZRAJONGÓK

Náray Erika vendége: Hirtling István színművész / JAZZRAJONGÓK

Magyar vándor, Üvegtigris 3., A hídember, Tüskevár, Megdönteni Hajnal Tímeát - legalább egyet biztosan mindenki látott a felsorolt filmek közül. „Közös nevezőjük” az elmúlt három évtized magyar színjátszásának egyik meghatározó alakja, Hirtling István szereplése.



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 20:00

A Jazzrajongók sorozatban Náray Erika színésznő és jazzénekesnő olyan művészvendégekkel beszélget, akik lelkesednek az elmúlt százhúsz év egyik uralkodó könnyűzenei stílusáért, a jazzért. A Jászai Mari-díjas, Érdemes művész Hirtling István ritkán nyilatkozik a hivatásától eltérő témáról, ezért is lesz igazán különleges ez az este. Megtudhatjuk, hogy a basszusgitár, a szaxofon vagy a dob áll közelebb hozzá, vagy hogy mely szólisták és zeneszerzők számait hallgatja (netán játssza?) szívesen. A kedvencek zenéi el is hangzanak majd az est háziasszonya és a Berdisz Tamás által vezetett zenekar előadásában.
Ahogyan az egy kötetlen hangulatú, vacsora melletti társalgásnál lenni szokott, a beszélgetőpartnerek más témákra is áteveznek majd. Szó esik például arról, hogyan él egy sokat foglalkoztatott színész példás harmóniában kétgyermekes családjával, vagy hogy milyen budapesti színházak után Székesfehérváron dolgoznia.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Közreműködők:

Náray Erika: ének
Juhász Attila: zongora
Frey György: basszusgitár
Berdisz Tamás: dob

Ajánlatunk


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Kövess minket!


További ajánlataink


Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!