Programm


Muzsikás együttes és a Szászcsávási kórus
2

Muzsikás együttes és a Szászcsávási kórus

Budapest Folk Folk Fest 2012-Muzsikás és a Szászcsávási Kórus koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2012. Mai 11. Freitag, 20:00

Nincs ember Magyarországon, de talán a világon sem, akinek még be kellene mutatni a Muzsikás együttest, hisz 35 éves munkásságukkal mindenkihez eljutottak, mindenkinek adtak valamit, megkerülhetetlenek.

Minden fellépésük, lemezük fontos esemény. Azon kevesek közé tartoznak, akik igazi rangot adnak a magyar és a közép-európai népzenének.
Évek óta elkötelezetten viszik a népzenét az iskolákba, hogy a közvetlen zenei élménnyel felkeltsék az érdeklődést a diákokban a magyar népzene vagy csak az igényes zene iránt.

Idehaza és világszerte rengeteg koncertet adtak, sokszor más-más zenei stílust képviselő zenészek, együttesek társaságában. Ezek az események minden esetben izgalmas alkalomként szolgáltak a különböző kultúrák egymásra találására, jól bizonyítva a zene egyetemességét.
A legigényesebb komolyzenei közönséghez is eljuttatták a magyar népzenét, s a világzene, népzene legjelentősebb nemzetközi díját, a WOMEX-díjat is átvehették.

Bármilyen furcsa, de a Muzsikás az idén előzőr lép fel a Budapest Folk Festen. Bár mindig az elsők között gondoltunk meghívásukra, de az elműlt két évben időegyeztetési okok miatt maradtak ki a programból. Most bepótoljuk egy igazán unikális koncerttel.
Az Bakát téri Assisi Szent Ferenc templom különleges miliőjében a legendás Szászcsávási Kórus társaságában - akik többek között a másnapi Szászcsávási nap főszereplői is - lépnek fel.

Unser Angebot


Ki ne ismerné a nagy Dés-slágereket: Nagy utazás, Vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, A zene az kell, Legyen úgy!, Mi vagyunk a grund! - és még sorolhatnánk. Ezen a koncerten a legendás dalokon kívül hallhatók lesznek új szerzemények is mind színész vendégei, mind saját előadásában, szólószámok és duettek egyaránt.

Koncertszerű előadás latin és német nyelven, magyar és angol felirattal

A műsorban fellépő művészek előadásában mindenki megtalálja a szívének kedves muzsikát.

Follow us!


Angebote


Aranyoskám

Madách Színház

A musical a Broadway-bemutató után először a Madách Színházban kerül színre, non-replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és…

EROS RAMAZZOTTI

Papp László Budapest Sportaréna

Eros Ramazzotti megkérdőjelezhetetlenül az egyik legsikeresebb olasz előadó olyan dalokkal, amelyek a világ minden pontján ismertté váltak. 2023. április 19-én…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!


Sehr geehrter Benutzer!

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept