Program


Mózes Tamara – MOOZING

Mózes Tamara – MOOZING

Mózes Tamara - ének, zongora

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 8. szombat, 21:00

Mózes Tamara MOOZING című új szólóalbuma 2017 elején jelent meg a francia Yolk Records gondozásában. Az zongorista-énekesnő műsorában a jazz, a sanzon, illetve a rögtönzött és komponált zene világa egyaránt jelen van. Előadásával a közönséget intenzív érzelmi és intellektuális utazásra hívja. 

„Az eddigi legszemélyesebb anyagom. Azt a világot szeretném bemutatni vele, ami zongorista-énekesnőként és dalszerzőként vagyok, és amit élő koncerteken is előadok. (...) Olyan címet kerestem, ami valahogy kapcsolódhat a nevemhez vagy egy olyan tevékenységhez, amiben valamire fókuszálunk, ráközelítünk. A Mózesből és a zooming-ból beugrott a Moozing. Aztán rákerestem interneten, létezik-e egyáltalán ilyen ige, és vajon mit jelenthet: egy találatot találtam egy szlengszótárban, miszerint a ‘moozing’ a zenével való foglalatoskodás.” mondta új lemezéről Tamara a bevezetem.eu-nak adott interjúban

Mózes Tamara komolyzenei zongoradiplomája után a párizsi Conservatoire Régional jazzének- és improvizáció szakán folytatta tanulmányait. 2011-ben a Francia Állam ösztöndíjasa, 2015-ben pedig a Magyar Állam Lakatos Ablakos jazz-ösztöndíjasa volt. Jelenleg Belgiumban a Royal Conservatory of Antwerp jazz-mesterképzésén vesz részt.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!