Program


Mongooz and the Magnet presents: Organic - Electric  / HEY, JUNE!

Mongooz and the Magnet presents: Organic - Electric / HEY, JUNE!

A 2014-ben Pécsett alakult Mongooz And The Magnet az ország talán legmultikultibb zenekara: aligha van sok másik olyan, Magyarországon működő együttes, amelynek kétharmada külföldi állampolgár. Az orvostanhallgatókból alakult Mongooz ilyen: a norvég-ír-magyar trió modern blues-soul-funk-rockos zenéje azonban nemcsak itthon hódít, hanem világszerte is.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 15. hétfő, 20:00

Mongooz and the Magnet / HEY, JUNE!

vokál, gitár    Magnus Måløy
vokál, nagybőgő    Ian O'Sullivan
vokál, dobok    Háló Gergő

A 2014-ben Pécsett alakult Mongooz And The Magnet az ország talán legmultikultibb zenekara: aligha van sok másik olyan, Magyarországon működő együttes, amelynek kétharmada külföldi állampolgár. Az orvostanhallgatókból alakult Mongooz ilyen: a norvég-ír-magyar trió modern blues-soul-funk-rockos zenéje azonban nemcsak itthon hódít, hanem világszerte is. A Müpába felnőtt hangzást és sok vendéget hoznak, dalaikkal hidat kívánnak képezni az emberek között.

A norvég Magnus Måløy és az ír Ian O'Sullivan a Pécsi Tudományegyetem orvostanhallgatóiként találkoztak, a közös zenélés alkalmával pedig barátokká váltak és megalapították a Mongooz And The Magnet zenekart, amely hat éve vonzza a dögös-grúvos blues-rock rajongóit. Egyre nagyobb számban külföldön is, rengeteg európai fellépésüknek köszönhetően - sőt jártak már Ázsiában is, a két Korea határán megrendezett DMZ Peace Train fesztiválon. Az elmúlt években inkább a koncertekre összpontosítottak, kétszer is dobost váltottak, Magnus pedig apa lett, de 2019 végén új, a korábbiaknál is erősebb dalokkal jelentkeztek. Az is jelzi, hogy nagyon komolyan vették az új felvételeket, hogy a világsztárokkal dolgozó Dani Castelar producer (Paolo Nutini, REM, Snow Patrol) is látott bennük fantáziát. A people═people című kiadvány címében az egyenlőségjel az emberek közötti hidat jelképezi, új számaik a szülő-gyermek viszonyról, a szeretteinkkel való érintkezésről, egyáltalán, arról szólnak, hogy létünket a kapcsolataink határozzák meg. Ez az őszinte, emberek közötti kapcsolódás határozza meg élő fellépésüket is.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Kövess minket!


További ajánlataink


Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

Spiró György: Szappanopera

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!