Program


Mondod-e még a szót, szeretlek?
8

Mondod-e még a szót, szeretlek?

Párkapcsolati tréning egy ülésben, nemcsak pároknak. Mondod még a szót? Ismerjük még a szót? Használjuk? Érezzük-e még? Merjük-e kimondani? SZERETLEK!

 more

Tapasztalatcsere V. Kulcsár Ildikóval és sokat tapasztalt színészekkel, azaz párterápia. Derűs-kesernyés beszámoló azokról, akik párkapcsolatban élnek vagy vergődnek – milyen buták: „Nem tudnak szegények élni... És fogalmuk sincs arról, micsoda kincs, ha ketten összekapaszkodnak egy életre!

Follow us!


Suggestions


Pécsi Balett: Vasarely-etűdök

Müpa, Fesztivál Színház

Egy kiállítás mozgó képei - ez is lehetne az alcíme a Pécsi Balett nagyszabású premierjének. Vincze Balázs koreográfiájában a világhírű,…

Kristine Opolais áriaestje Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A nemzetközi hírű szoprán, akit eddig csak Metropolitan-közvetítéseken láthattunk-hallhattunk, személyesen is eljön, hogy megmutassa tudását a budapesti közönségnek.

Július 8-án visszatér a Dóm tér legsikeresebb musicalje, a Mamma Mia!, amely a 2014-es bemutatót követő sikerszéria után újabb 4…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept