program


Mondod-e még a szót, szeretlek?
8

Mondod-e még a szót, szeretlek?

Párkapcsolati tréning egy ülésben, nemcsak pároknak. Mondod még a szót? Ismerjük még a szót? Használjuk? Érezzük-e még? Merjük-e kimondani? SZERETLEK!

 Læs mere

Tapasztalatcsere V. Kulcsár Ildikóval és sokat tapasztalt színészekkel, azaz párterápia. Derűs-kesernyés beszámoló azokról, akik párkapcsolatban élnek vagy vergődnek – milyen buták: „Nem tudnak szegények élni... És fogalmuk sincs arról, micsoda kincs, ha ketten összekapaszkodnak egy életre!

Follow us!


PÅ PLAKATEN


Beszélő levelek - 1. műsor

Mozsár Műhely - online tér

Egy házigazda és öt előadóművész hívja különleges utazásra a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb,…

Pécsi Balett: Vasarely-etűdök

Müpa, Fesztivál Színház

Egy kiállítás mozgó képei - ez is lehetne az alcíme a Pécsi Balett nagyszabású premierjének. Vincze Balázs koreográfiájában a világhírű,…

Egy maszkabálon sok-sok különös alakot rejtenek a jelmezek. Róluk énekel Gryllus Vilmos.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Kære kunder

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept