Program


Moll tündér álma
7

Moll tündér álma

Moll, a piciny tündér egyáltalán nem emlékeztet egy átlagos tündérre, mert, ha távolról meglátod, szakasztott olyan, mint egy molylepke. Mindent megjavít, de egy dolgot nem tud helyrehozni: a szárnyát...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 6. kedd, 10:00

Moll tündér álma
Zenés bábjáték

Egy régi padlás rejtekében éldegél Moll, a piciny tündér. Egyáltalán nem emlékeztet egy átlagos tündérre, mert, ha távolról meglátod, szakasztott olyan, mint egy molylepke. Mindent megjavít, de egy dolgot nem tud helyrehozni: a szárnyát. Pontosabban annak hibáját, ugyanis Moll tündér nem tud repülni. Bár mindent megtesz álma megvalósításáért, de a boldogság felé vezető út nem zökkenőmentes. Szerencsére az akadályokkal nem kell egyedül megküzdenie, hisz oda téved mellé Durr, a kis kukac, akivel megannyi kalandot és csodát élnek át.

Szereplők:
Moll tündér.............................. Szűcs Réka
Durr, a kis kukac..................... Zádori Szilárd
Tá, a madár............................ Zádori Szilárd

Közreműködik: Ádám Flóra

Alkotók:
Írta: Szűcs Réka
Zeneszerző: Zádori Szilárd
Báb-és díszlettervező: Csonka Erzsébet
Asszisztens: Ádám Flóra
Rendező: Szűcs Réka

Ajánlatunk


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Bradley Jaden Live in Budapest Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A West End-szupersztár, Bradley Jaden Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!