Program


„Modern Bravúr” hangversenysorozat I. koncert
2

„Modern Bravúr” hangversenysorozat I. koncert

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 17:30

Bravúros szereplésre készül a Magyar Kamarazenekar

 

Virtuóz koncertsorozatot ad a Magyar Kamarazenekar, ezúttal „Modern Bravúr” címmel, amelynek keretében a legjelesebb kortárs zeneszerzők művei hangzanak el.

A két koncertből álló programra 2021. június 19-én kerül sor 17:30 órai, illetve 19:30 óra kezdettel a Duna Palota Színháztermében. A Magyar Kamarazenekar koncertmestere Bánfalvi Béla Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész lesz, a hangversenyek szólistája pedig az Együttes ifjú felfedezettje, a páratlan tehetségű, virtuóz Sztathatosz Sebestyén hegedűművész.

A koncerteken elhangzanak hegedűre írt szólóművek, vonóstrió, kamarazenekari darabok, valamint hegedűverseny is, többek között Wolf Péter, Zsoldos Béla, Tóth Péter, Dubrovay László, Balassa Sándor, Bánfalvi Zoltán művei.

A Magyar Kamarazenekartmind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi, a magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek rendszeres fellépője, világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt.

 

A Magyar Kamarazenekar alapítója, vezetője, koncertmestere és szólistája Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész. Szólistaként és együtteseivel bejárta a világot, több mint hatvan lemeze jelent meg. Művészeti munkásságáért többek között Liszt Ferenc-díjjal, két alkalommal Bartók-Pásztory-díjjal, valamint a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

 

A koronavírus járvány miatt a koncertek kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók; az épületben és a koncertteremben kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!